Translate

Συνταγές με Μπύρα, κι ένας flash Διαγωνισμός!


Την Δευτέρα, στο ΑΘΗΝΕΟ, τον χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας που δημιούργησε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θα στρωθεί ένα τραπέζι με συνταγές μου! 


Πριν φάμε όμως, θα σας μιλήσω για τις συνταγές με μπύρα, και θα δείξω πως φτιάχνουμε μερικά από τα φαγητά που θα δοκιμάσουμε στην συνέχεια. Σε αυτό το σεμινάριο, έχω την χαρά να μπορώ να καλέσω 10 από εσάς, με 5 διπλές προσκλήσεις. Πως θα λάβετε μέρος; Διαβάστε πιο κάτω!


Μια από τις πρώτες μου συνταγές σε αυτό το blog, είναι το 'Κοτόπουλο στην Γάστρα με Μπύρα και Πορτοκάλι'. Αυτή η συνταγή, παραμένει πάντοτε στο top 10 των προτιμήσεων σας, μου έχετε στείλει αμέτρητα mail λέγοντας μου πως αυτό το φαγητό επικρατεί πια στα οικογενειακά σας τραπέζια, κι ενώ θέλω να μπω να 'διορθώσω' τις φωτογραφίες-τα φωτογραφικά μου skills έχουν βελτιωθεί αισθητά από τότε που πρωτοξεκίνησα το blog-για κάποιο λόγο, δεν μου κάνει καρδιά να την πειράξω! 


Από τότε, έχω φτιάξει αρκετές ακόμα συνταγές με μπύρα, που είναι το ποτό που πραγματικά αγαπώ πιο πολύ από όλα. Όχι μόνο επειδή λατρεύω την γεύση της, αλλά επειδή όταν την προσθέσεις σε φαγητό, οι μαγικές της ιδιότητες το μεταμορφώνουν, το κάνουν απίστευτα γευστικό και λαχταριστό. 


Δείτε τις όλες: 


Στείλτε μου email εδώ, αναφέροντας μου ποιά από τις παραπάνω συνταγές είναι η αγαπημένη σας, και συμμετέχετε έτσι στον διαγωνισμό! Οι νικητές θα λάβουν επιβεβαίωση αύριο, μέχρι τις 17:00 το απόγευμα. Σας περιμένω λοιπόν, να φάμε μαζί, και να συνοδεύσουμε το φαγητό μας με τις εξαιρετικές μπύρες του ΑΘΗΝΕΟ! 


Comments

Popular posts from this blog

Φασόλια Μαυρομάτικα Γιαχνί

Σούπα με Μαύρη Φακή

Κολοκυθοανθοί Τηγανητοί

Κοτόπουλο στην Γάστρα με Μπύρα και Πορτοκάλι

Τηγανιτά Σπαράγγια

Πάστα Φλόρα

Σπιτικές Μπάρες Γκρανόλα

Σπανακόπιτα με Μυρωδικά

Ροβίτσα Σούπα

Honey & Oat Cake