Translate

Lay's Μάντεψε την Γεύση!

Εδώ και λίγο καιρό, η Lay's έχει κυκλοφορήσει τρεις νέες γεύσεις chips στην ελληνική αγορά. Οι γεύσεις είναι μυστικές, και δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον γνωστό chef  Έκτορα Μποτρίνι.
Θα ομολογήσω ότι μόλις πήρε το μάτι μου τα πολύχρωμα σακουλάκια με το ερωτηματικό επάνω, 'έπρεπε' να δοκιμάσω και τις τρεις διαφορετικές συσκευασίες, και με τα παιδιά μου βάλαμε στοιχήματα για το ποιες είναι οι μυστικές γεύσεις!
Μετά τους είπα για τον διαγωνισμό...
Όποιος νομίζει ότι μάντεψε σωστά, μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στην Ευρώπη κάθε εβδομάδα, και 10.000 ευρώ για τους 3 μεγάλους νικητές, που θα ανακαλύψουν τις κρυφές γεύσεις! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την 1η Απριλίου, μαζί με τα πιάτα που αντιπροσωπεύει κάθε γεύση.

Καταλαβαίνετε ότι εμείς έχουμε τρεις διαφορετικές απόψεις-δεν συμφωνήσαμε πουθενά με τα παιδιά μου-οπότε συμμετείχαμε με τρεις διαφορετικές εκδοχές, και περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε πάθει έναν έρωτα με τα νόστιμα και τραγανά αυτά chips, και προς το παρόν 'τσακωνόμαστε' στην μοιρασιά...πάλι καλά όμως, η αγαπημένη γεύση του γιου μου είναι η πράσινη, εμένα η κόκκινη και της κόρης μου η μπλε!

Εάν τα έχετε δοκιμάσει, πραγματικά είμαι περίεργη να ακούσω και την δική σας άποψη για το ποιο πιάτο κρύβεται πίσω από κάθε γεύση. Ελπίζω κάποιος από εσάς, να βρει το μυστικό και να είναι ο νικητής!




Comments

Popular posts from this blog

Φασόλια Μαυρομάτικα Γιαχνί

Σούπα με Μαύρη Φακή

Κολοκυθοανθοί Τηγανητοί

Κοτόπουλο στην Γάστρα με Μπύρα και Πορτοκάλι

Τηγανιτά Σπαράγγια

Πάστα Φλόρα

Σπιτικές Μπάρες Γκρανόλα

Σπανακόπιτα με Μυρωδικά

Ροβίτσα Σούπα

Honey & Oat Cake