Translate

Το φεστιβάλ ξεκίνησε! Τα live cooking και οι νικητές.

Από σήμερα οι πύλες του Φεστιβάλ Ελλάδα, γιορτή, γεύσεις άνοιξαν! Ετοιμαστείτε να γευθείτε τα πιο νόστιμα κι αγνά τοπικά προϊόντα, να παρακολουθήσετε διάσημους σεφ επί τω έργω, και να γενικά να περάσετε τέλεια σε έναν γαστρονομικό παράδεισο με γεύση Ελλάδας.
Αύριο στις 15:00, ελάτε να φάτε ελληνικό street food φτιαγμένο με τα υπερνόστιμα προϊόντα των εκθετών, από τις Funky CookMamatsitaMadame Ginger κι εμένα!

Την Κυριακή στις 13:00,  ελάτε ξανά για να παρακολουθήσετε την 'μάχη' μου με την Madame Ginger, για το καλύτερο sandwich!


Θα φτιάξει η κάθε μια μας από τρία πρωτότυπα sandwich με προϊόντα Εν Ελλάδι, και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει ποιά έφτιαξε τα καλύτερα. Δηλώνω ρητά κι απερίφραστα, ότι η αγαπημένη μου Madame Ginger θα...φάει την σκόνη μου!!!



Ο διαγωνισμός με δώρα ένα καλάθι προϊόντων από το Bacal-eco, μια δωρεάν συμμετοχή σε σεμινάριο και πολλές διπλές προσκλήσεις, είχε μεγάλη ανταπόκριση και σας ευχαριστώ πολύ! Οι απαντήσεις σας ήταν πραγματικά μοναδικές.
Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι: Ευθύμης Οικονόμου, Κατερίνα Ραπτοδήμου, Κάτια Αγγελοπούλου, Γιώργος Μπασσαδήμας, Νία Διγαλέτου και Αμαλία Μουστάκη.
Είπαν μεταξύ των άλλων για τα ελληνικά προϊόντα:

"Αγαπώ τα Ελληνικά προϊόντα επειδή κάθε ένα από αυτά αποτελεί ένα ξεχωριστό συνδετικό κρίκο με την Ελλάδα, καθώς άλλα σου μυρίζουν θάλασσα, άλλα φέρνουν την γεύση του βουνού στον ουρανίσκο σου και με λίγα λόγια είναι μοναδικά,θεσπέσια και γευστικότατα προϊόντα που αποτελούν τα κορυφαιότερα συστατικά της μεσογειακής κουζίνας.Και για αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να στηρίζουμε κάθε παραγωγό ντόπιο που με το μεράκι που καταβάλει παράγει τέτοια αξιόλογα προϊόντα που κανονικά έπρεπε να αποτελούν μονοπώλιο στην χώρα μας!" 
Ευθύμης Οικονόμου

"Αγαπώ τα ελληνικά προϊόντα επειδή έχουν μια ξεχωριστή νοστιμιά και κρύβουν πολύ μεράκι από τη μεριά των παραγωγών/δημιουργών τους, τους οποίους και πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο!". 
Κατερίνα Ραπτοδήμου

"Αγαπώ τα ελληνικά προϊόντα γιατί κάθε ένα από αυτά έχει τη ξεχωριστή γεύση και  μνήμη από μια γωνιά του τόπου μου…"
Κάτια Αγγελοπούλου

"Αγαπώ τα Ελληνικά προϊόντα επειδή έχω μεγαλώσει με αυτά και ξέρω τη διατροφική τους αξία."
Γιώργος Μπασσαδήμας

"Μου αρέσουν τα ελληνικά προϊόντα γιατί είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη!"
Νία Διγαλέτου

"Αγαπώ τα ελληνικά προϊόντα γιατί κλείνουν μέσα τους όλον τον ήλιο, τη θάλασσα, το βουνό, το θυμάρι και τον δυόσμο, τον βράχο και το γιασεμί"
Αμαλία Μουστάκη


Comments

  1. ηταν πολύ ωραία, ειδικά εκείνο το γεμιστό κουλούρι με το τυρί, σαλάμι, και το ντοματορακομελοαποτέτοιο....
    ευχαριστούμε πολύ!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Φασόλια Μαυρομάτικα Γιαχνί

Σούπα με Μαύρη Φακή

Κολοκυθοανθοί Τηγανητοί

Κοτόπουλο στην Γάστρα με Μπύρα και Πορτοκάλι

Τηγανιτά Σπαράγγια

Πάστα Φλόρα

Σπιτικές Μπάρες Γκρανόλα

Σπανακόπιτα με Μυρωδικά

Ροβίτσα Σούπα

Honey & Oat Cake