Translate

"Οι Γεύσεις του Τόπου Μας" για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Έχοντας οικογένεια που ζούσε στην Ολλανδία και μετέπειτα στο Βέλγιο, γνώριζα για τα καταστήματα ΙΚΕΑ, και περίμενα πως και πως το πότε θα έρθουν στην Ελλάδα. Υπέροχα έπιπλα και τα πάντα για το σπίτι σε απίθανες τιμές; "Ναι παρακαλώ!"
Όταν το 2004, αυτή η μέρα έφτασε, καταλαβαίνετε την χαρά μου...
Από τότε η ΙΚΕΑ είναι πάντοτε η πρώτη μου επιλογή-είτε θέλω να προμηθευτώ κάτι μικρό για το σπίτι-κεριά, κάδρα, γλαστράκια-είτε κάτι μεγαλύτερο, από έπιπλα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές, και η λίστα είναι ατελείωτη!
Χαίρομαι η ΙΚΕΑ είναι πλέον μέρος της ζωής μου, και από πέρυσι που ξεκίνησε τις εκδηλώσεις: "Οι Γεύσεις του Τόπου μας", χάρηκα ακόμα πιο πολύ, και την εκτίμησα διπλά. Και θα σας πω το γιατί.

Πρόκειται για εκδηλώσεις, στις οποίες τοπικοί παραγωγοί εκθέτουν τα ξεχωριστά παραδοσιακά προϊόντα τους, όπως ζυμαρικά, σάλτσες, βότανα, μπαχαρικά, θαλασσινά, κρασί, τσίπουρο, γλυκά, και γνωστοί και αγαπημένοι chef ετοιμάζουν με αυτά μοναδικές νοστιμιές, που γεύονται οι επισκέπτες! Μετά την Λάρισα, τα Ιωάννινα και την Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι αντίστοιχες εκδηλώσεις, ήρθε και-για πρώτη φορά-η σειρά της Αθήνας.
Το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ αεροδρόμιο, θα φιλοξενήσει τις "Γεύσεις του Τόπου μας" την Παρασκεύη 22 Μαϊου, με οικοδεσπότη τον Χριστόφορο Πέσκια-στου οποίου το 'Εργαστήρι Γεύσης' θα έχω την τύχη να μαγειρεύω κι εγώ-και το Σάββατο 23 Μαϊου με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Το ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιεί παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, από το Σάββατο 23 Μαϊου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Αττικής με την μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών. Αξίζει να σας πω ότι από την αντίστοιχη παράλληλη δράση των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το 2014, η ΙΚΕΑ διέθεσε 26.000€.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, να δοκιμάσετε μαζί μας τις γεύσεις του τόπου μας!

Comments

Popular posts from this blog

Φασόλια Μαυρομάτικα Γιαχνί

Σούπα με Μαύρη Φακή

Κολοκυθοανθοί Τηγανητοί

Κοτόπουλο στην Γάστρα με Μπύρα και Πορτοκάλι

Τηγανιτά Σπαράγγια

Πάστα Φλόρα

Σπιτικές Μπάρες Γκρανόλα

Σπανακόπιτα με Μυρωδικά

Ροβίτσα Σούπα

Honey & Oat Cake