Translate

Το φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" κι ένας διαγωνισμός!

Ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί και πάλι το φεστιβάλ "Ελλάδα, γιορτή, γεύσεις"! Όσοι από εσάς είχατε επισκεφθεί τα παλαιότερα, είμαι σίγουρη ότι το περιμένετε πως και πως, όπως κι εγώ άλλωστε. Το φεστιβάλ διοργανώνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, από το "Αθηνόραμα" και το www.athinoramaumami.gr, και είναι ακριβώς αυτό: μια Ελληνική γιορτή γεύσεων. Πάνω από 130 εκθέτες θα είναι εκεί με τα δικά τους, Ελληνικά προϊόντα. Θα μπορούμε να τους γνωρίσουμε, να τα δοκιμάσουμε και να τα αγοράσουμε.

Παράλληλα, θα υπάρχουν εξαιρετικές δράσεις: workshops με γνωστούς σεφ, μαθήματα μαγειρικής-παραδοσιακής και μη-διαγωνισμοί, θα μπορείτε να δοκιμάσετε λιχουδιές από τα χέρια ανθρώπων του χώρου της ζαχαροπλαστικής και της εστίασης που διαπρέπουν, να φάτε gourmet street food και να σε live μαγειρική από εμάς τους food bloggers μαζί με cooking battles μεταξύ μας! Θα δωθούν πολλά βραβεία, και το κυριότερο για εμάς τους γονείς: θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος παιδότος από τα "Αηδονάκια", και τα παιδάκια θα μπορούν να μπουν στην κουζίνα με την ομάδα του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.
Το τριήμερο 8,9 και 10 Μαϊου, θα είναι γεμάτο με πολλά δρώμενα, και πολλή νοστιμιά!
Μπείτε στο www.elladagiortigefseis.gr για να ενημερωθείτε και να κλείσετε θέσεις για ότι από τα παραπάνω θέλετε να παρακολουθήσετε!
Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να προσφέρω σε 5 από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ και να κερδίσετε ένα καλάθι με Ελληνικά προϊόντα από τους εκθέτες. Συγκεκριμένα: 
  •  ο 1ος νικητής θα κερδίσει ένα καλάθι με προϊόντα και 1 διπλή πρόσκληση για το φεστιβάλ.
  • ο 2ος νικητής θα κερδίσει μια δωρεάν συμμετοχή σε ένα από τα ειδικά σεμινάρια μαγειρικής που θα διεξαχθούν τις ημέρες του φεστιβάλ και 1 διπλή πρόσκληση, και 
  • ο 3ος εώς τον 5ο νικητή, θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για το φεστιβάλ.
Μπορείτε να κερδίσετε στέλνοντας μου email στο contest@gourmelita.com, συμπληρώνοντας την φράση: 'Αγαπώ τα Ελληνικά προϊόντα επειδή...' 
Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, 6 Μαϊου, μετά από κλήρωση! 

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας ανακοινώσω με λεπτομέρειες τις ημέρες και ώρες που θα μπορέσετε να απολαύσετε το δικό μας, 'ψαγμένο' ελληνικό street food.
See you there!  


Comments

Popular posts from this blog

Φασόλια Μαυρομάτικα Γιαχνί

Σούπα με Μαύρη Φακή

Κολοκυθοανθοί Τηγανητοί

Κοτόπουλο στην Γάστρα με Μπύρα και Πορτοκάλι

Τηγανιτά Σπαράγγια

Πάστα Φλόρα

Σπιτικές Μπάρες Γκρανόλα

Σπανακόπιτα με Μυρωδικά

Ροβίτσα Σούπα

Honey & Oat Cake