Translate

LoveBeer@Home !


Η αγάπη μου για την μπύρα είναι πολύ μεγάλη. Για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία επίσης... Εκτός του ότι είναι η εταιρεία με τις γευστικότερες μπύρες που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι μια εταιρεία που παράγει τις μπύρες της στην Ελλάδα, με Έλληνες εργαζόμενους και με πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς. Όταν λοιπόν έλαβα το παρακάτω δελτίο τύπου ενθουσιάστικα !
Γνώρισα πρόσφατα τον Βαγγέλη Δρίσκα στην υπέροχη κουζίνα που έχει δημιουργήσει, και εκτός από εξαιρετικός σεφ, είναι και γλυκύτατος άνθρωπος. 
Όσοι κερδίσουν αυτόν τον διαγωνισμό θα είναι το λιγότερο υπερτυχεροί !!!
Καλή σας επιτυχία ;) 


"Love Beer @ Home: Στρώνουμε το πιο γιορτινό τραπέζι για τους λάτρεις της μπίρας!

Ο νέος διαγωνισμός της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας φέρνει τον κόσμο της μπίρας στα σπίτια των καταναλωτών και τους χαρίζει ένα ξεχωριστό εορταστικό τραπέζι παρέα με  τον Βαγγέλη Δρίσκα!
Νοέμβριος 2013:  
Οι γιορτές πλησιάζουν και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία καλεί τους τυχερούς καταναλωτές … σπίτι τους για ένα εορταστικό δείπνο με την παρέα τους, δροσερές μπίρες και τον Βαγγέλη Δρίσκα! Οι 5 τυχεροί νικητές θα αναδειχθούν μέσα από το διαγωνισμό LoveBeer@Home.
Συγκεκριμένα, από τις μέχρι και τις 25 Νοεμβρίουμέσα από τη σελίδα του Love Beer στο facebook (https://www.facebook.com/lovebeer.gr), οι φίλοι της μπίρας θα μπορούν να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για το αγαπημένο τους ποτό. Οι 5  νικητές, θα κερδίσουν από ένα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι για να απολαύσουν μοναδικούς συνδυασμούς μπίρας και φαγητού στο σπίτι τους μαζί με 10 αγαπημένους τους φίλους, από την 1ηΔεκέμβριου έως τις 15 Ιανουαρίου 2014.
Επισκέπτης - έκπληξη σε αυτή την βραδιά, θα είναι ο διάσημος σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, που θα μυήσει τους τυχερούς στον κόσμο της γευσιγνωσίας και των γευστικών συνδυασμών μπίρας και φαγητού.Παράλληλα, ο σεφ θα μοιραστεί με τους νικητές και τους φίλους τους, τα πιο «νόστιμα» μυστικά σχετικά με την μπίρα, τα είδη, τα συστατικά της και τον τρόπο που παράγεται.
Ο διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Love Beer της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που έχει στόχο την ανάπτυξη της κουλτούρας μπίρας στην Ελλάδα. Μέσα από αυτόν οι καταναλωτές, έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την μπίρα αλλά και να απολαύσουν μια ξεχωριστή γιορτινή βραδιά μαζί με τους φίλους τους.

Love Beer
Τα τελευταία επτά χρόνια, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Love Beer», το οποίο εντάσσει την μπίρα στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο, ενώ συγχρόνως επικοινωνεί τα θετικά οφέλη της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής."

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Φασόλια Μαυρομάτικα Γιαχνί

Σούπα με Μαύρη Φακή

Κολοκυθοανθοί Τηγανητοί

Κοτόπουλο στην Γάστρα με Μπύρα και Πορτοκάλι

Τηγανιτά Σπαράγγια

Πάστα Φλόρα

Σπιτικές Μπάρες Γκρανόλα

Σπανακόπιτα με Μυρωδικά

Ροβίτσα Σούπα

Honey & Oat Cake