Translate

"Eat: The Story of Food" Μια νόστιμη εκπομπή, κι ένας τέλειος διαγωνισμός!

Θα ομολογήσω ότι τηλεόραση βλέπω σπάνια...Εκπομπές μαγειρικής εξίσου σπάνια γιατί ενώ τις λατρεύω, πραγματικά δεν τις προλαβαίνω.
Όταν όμως πήρε το μάτι μου το trailer του "Eat: The Story of Food" στο κανάλι FOXLife, ενθουσιάστηκα! Μια εκπομπή αλλιώτικη, που έχει να κάνει με την ιστορία του φαγητού και με ότι έχει να κάνει με αυτό; Yes please!
Η εκπομπή προβάλλεται στο National Geographic Channel κάθε Δευτέρα στις 21:00.
 Όταν παράλληλα έλαβα πρόσκληση για την συμμετοχή μου σε ένα event που διοργανώνεται με αφορμή την συγκεκριμένη εκπομπή, καταλαβαίνετε πόσο χάρηκα! Λεπτομέρειες θα σας πω σύντομα...
Εσείς, έχετε την ευκαιρία να παίξετε στον διαγωνισμό της εκπομπής και να δείτε πόσο καλά γνωρίζετε τελικά το φαγητό! Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν τα δύο τέλεια βιβλία της σειράς για το φαγητό-τα παρέλαβα ήδη και τα έχω λατρέψει-και άλλοι πέντε θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για το event που σας προανέφερα, που-πιστέψτε με-θα είναι εξαιρετικό, και το φαγητό θα είναι ακόμα εξαιρετικότερο!!! (Συμμετοχή από κινητό ή tablet: εδώ.)
"Food is our emotional truth!" και "Tο φαγητό είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που ενεργοποιεί ταυτόχρονα και τις πέντε μας αισθήσεις, και είναι νόμιμο!" είναι δύο από τις ατάκες από το Eat: The Story of Food, με τις οποίες ταυτίζομαι απόλυτα.
Τα βιβλία; 'Foods for Health' και 'Food Journeys of a Lifetime' 
Η αγαπημένη μου σελίδα-αναφορά στο υπέροχο φαγητό των νησιών μας!


Comments

Popular posts from this blog

Φασόλια Μαυρομάτικα Γιαχνί

Σούπα με Μαύρη Φακή

Κολοκυθοανθοί Τηγανητοί

Κοτόπουλο στην Γάστρα με Μπύρα και Πορτοκάλι

Τηγανιτά Σπαράγγια

Πάστα Φλόρα

Σπιτικές Μπάρες Γκρανόλα

Σπανακόπιτα με Μυρωδικά

Ροβίτσα Σούπα

Honey & Oat Cake