Translate

The Entertainer ή αλλιώς: κάτι που θα σας αρέσει ΠΟΛΥ!

Κάτι νέο και υπέροχο ήρθε επιτέλους και στην χώρα μας! Κάτι που ενώ διασκεδάζουμε, κόβει τα έξοδα μας στο μισό ακριβώς. Πως όμως γίνεται αυτό το μαγικό: 'buy 1, get 1 free';

Θα σας το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ:
Σενάριο 1:
Σκεφτείτε ότι πάτε να φάτε οικογενειακώς στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Είστε τέσσερα άτομα, και παραγγέλνετε 4 κυρίως πιάτα. Σκεφτείτε τώρα, να υπήρχε ένας τρόπος, την ώρα του λογαριασμού, να πληρώνατε μόνο για τα 2 από τα 4.
Σενάριο 2:
Είστε στο αγαπημένο σας μπαρ με την παρέα σας. Στα 2 μπουκάλια κρασί, το ένα σας το κάνουν δώρο, ή στα 2 coctail το ένα πάλι δώρο, ή ακόμα και ο ένας καφές στους δύο, είναι δώρο.
Σενάριο 3:
Πηγαίνετε κάπου να διασκεδάσετε, στο θέατρο για παράδειγμα, και έχετε στα 2 εισιτήρια το ένα δώρο. Ή κάνετε πριβέ μαθήματα Latin χορών, και έχετε το δεύτερο μάθημα δώρο. Ή πάτε για καταδύσεις ή αναρρίχηση, και έχετε πάλι, το δεύτερο μάθημα δώρο.
Σενάριο 4:
Πηγαίνετε το σκυλάκι σας στο σκυλοκομμωτήριο-αναγκαίο κακό, όσοι έχουμε σκυλιά με μακρύ τρίχωμα ξέρουμε-και έχετε το επόμενο κούρεμα εντελώς δωρεάν.
Σενάριο 5:
Πηγαίνετε εσείς στο κομμωτήριο, κι έχετε δώρο, ό,τι κι αν κάνετε-κούρεμα, βαφή, ειδικές θεραπείες, μανικιούρ κτλ-άλλη μια φορά. Το ίδιο και σε υπέροχα spa: δώρο ξανά το μασάζ που κάνατε, ή θεραπεία σας κοκ.
Σενάριο 6:
Με την μηνιαία εγγραφή σας στο γυμναστήριο, δώρο άλλος ένας μήνας. Δώρο-buy 1, get 1 free-σε μαθήματα: TRX, yoga, pilates, αυτοάμυνας, χορού, και πολλά ακόμα.
Σενάριο 7, και ίσως μετά το Σενάριο 1, το πιο αγαπημένο μου:
Πάτε ταξίδι, και το 4 ή 5 αστέρων ξενοδοχείο στο οποίο μένετε, σας χαρίζει μια νύχτα διαμονής, και 20% off από τον λογαριασμό, για όλες τις υπόλοιπες.

Σκεφτείτε τώρα όλα τα παραπάνω σενάρια, και πολλαπλασιάστε αυτά τα δώρα επί 3! Δηλαδή, 3 φορές δώρο τα κυρίως στα εστιατόρια, 3 φορές δώρο η δεύτερη θεραπεία στα κομμωτήρια, 3 φορές δώρο οι συνδρομές στα γυμναστήρια, και η λίστα είναι σχεδόν ατελείωτη!
Πως θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα αυτά τα τέλεια δώρα; Η λέξη που πρέπει να συγκρατήσετε είναι μια: The Entertainer. 

To "The Entertainer" είναι ένα βιβλίο ή ένα App, με κόστος 39 Ευρώ για την Ελλάδα. Υπάρχει σε πολλές χώρες, εδώ και αρκετά χρόνια, και έχει γίνει τρόπος ζωής σε πολλούς ανθρώπους.
Περιέχει κουπόνια προσφορών, από ποικίλες επιχειρήσεις, τα οποία επιδεικνύει ο αγοραστής την ώρα του λογαριασμού-στις περισσότερες περιπτώσεις-κι έτσι απλά, μειώνει τον λογαριασμό του στο μισό! Η κάθε προσφορά υπάρχει τρεις φορές, δηλαδή τρία κουπόνια προσφορών από την κάθε επιχείρηση.
Το μαγικό αυτό βιβλίο, θα το βρείτε εδώ, στα καταστήματα Public στην Αθήνα, και το Αpp είναι διαθέσιμο στο App Store και στο Google Play.
Γράφοντας όμως για δώρα τόση ώρα, δεν θα ήταν σωστό να μην σας κάνω κι εγώ με την σειρά μου ένα: χρησιμοποιώντας τον κωδικό: Gourmelita, θα έχετε 10% έκπτωση στην αξία του Αpp. Τοποθετήστε τον στο πεδίο: 'promo code', που θα δείτε λίγο πριν το checkout στην αγορά του App.
Σας εύχομαι πολλές και καλές διασκεδάσεις!!!

Comments

Popular posts from this blog

Φασόλια Μαυρομάτικα Γιαχνί

Σούπα με Μαύρη Φακή

Κολοκυθοανθοί Τηγανητοί

Τηγανιτά Σπαράγγια

Κοτόπουλο στην Γάστρα με Μπύρα και Πορτοκάλι

Πάστα Φλόρα

Σπιτικές Μπάρες Γκρανόλα

Ροβίτσα Σούπα

Σπανακόπιτα με Μυρωδικά

Honey & Oat Cake